Onze merken

Drinkbaar water uit elke kraan

Vercalo

Vercalo biedt installatiefirma’s een compleet gamma van waterbehandeling, dit zowel voor residentiële, commerciële als industriële toepassingen.

Stadswater? Putwater? Regenwater? Voor elk type water of probleem heeft Vercalo een gepaste oplossing!

Website

Ketels op fossiele brandstoffen/ hernieuwbare energie

Remeha

Remeha maakt verwarmingsketels voor uw verwarming en warm water en dit met energie die we halen uit gas, stookolie, luchtwarmte en elektriciteit.

Onze ruim productengamma biedt oplossingen voor de huishoudelijke markt (verwarmingssystemen voor uw (gezins)woning), projectmarkt (waar een grote hoeveelheid aan kleinere wooneenheden moet verwarmd worden) en de Utiliteit (commerciële toepassingen voor groot vermogen, publieke gebouwen, instellingen en professionele gebouwen).

Website

Ketels op fossiele brandstoffen/ hernieuwbare energie

Bosch

Bosch is bekend voor zijn topkwaliteit en betrouwbaarheid. ‘Invented for life’ is de leidraad in alles wat we doen. Bosch investeert daarom constant in onderzoek en de ontwikkeling van producten, die de levenskwaliteit verbeteren, die inspireren en tot de verbeelding spreken.

Bosch Thermotechnology streeft naar de perfecte oplossing voor je verwarming, dit met respect voor het milieu. Dit vertaalt zich in innoverende, kwalitatieve en eenvoudig te bedienen toestellen, gekenmerkt door uitgesproken verzorgd design. Kortom, Bosch creëert technologie voor het leven.

Website

Radiatoren

Jaga

Sinds het ontstaan in 1962 focust Jaga op innovatie en creativiteit. Jaga doorbreekt het traditionele denken en verrast al decennia lang met totaal nieuwe concepten, zowel op technisch als esthetisch vlak. Het is geen toeval dat Jaga een indrukwekkend palmares van Design Awards kan voorleggen voor verschillende iconische producten.

Website

Vloerverwarming

Comap

Comap is sinds vele decennia een gerenommeerde partner van tal van loodgieters en HVAC-professionals.

Als industriële ontwerper en fabrikant van aansluit- en regelsystemen staat de Comap Groep synoniem voor totaaloplossingen die bijdragen tot de verbetering van de energieprestaties van gebouwen.

Op basis van meer dan 60 jaar ervaring op het vlak van HVAC stelt Comap zijn knowhow ten dienste van bouwprofessionals. Daarbij beschouwt de fabrikant de sanitaire, verwarmings- en airco- installaties steeds als één geheel.

Comap beschikt over oplossingen voor de meest uiteenlopende projecten in nieuwbouw en renovatie. Dankzij ons totaalaanbod zijn we dan ook perfect geplaatst om de volledige waardeketen te beheren.

Website
Benjamin Technics

Een jong en dynamisch bedrijf met een passie voor verwarming en klimatisatie waar de klant centraal staat.